Dincă dus la audieri după găsirea osemintelor la Brâncoveni, la 35 de km de Caracal

294

Gheorghe Dincă, cercetat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, a fost în această dimineață dus la audieri la DIICOt de urgență, după ce ieri au fost găsite rămășițe umane pe un câmp din comuna Brâncoveni, aflat la circa 35 de km de Caracal.

Cercetat de procurorii DIICOT pentru uciderea celor două fete, Luiza și Alexandra, Gheorghe Dincă a fost dus la DIICOT cu duba, în această dimineață, după ce ieri doi tineri din Brâncoveni care efectuau lucrări agricole au dat peste cranii și fragmente osoase umane, în locul numit Odaia lui Soreață, aflat la circa 35 de km de Caracal.

„Ca urmare a aspectelor sesizate, o echipă operativă constituită din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi comisari de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt, s-au deplasat la locul indicat, iar în urma cercetării locului faptei au fost găsite mai multe oase şi fragmente osoase, precum şi două cranii. În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Pentru a se stabili cui aparțin osemintele, s-a dispus efectuarea unei expertize antropologice de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti. Procurorii au anunțat că în cauză se efectuează acte de urmărire penală cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR Bucureşti şi Institutului de Criminalistă din cadrul  IGPPR Bucureşti.