Copiii născuți pe 24 noiembrie primesc de la CEC 155 euro

1234

Nou-născuții ajunși pe lume în data de 24 noiembrie 2019 sunt norocoși încă de la naștere. Ei vor fi premiați cu câte 155 de euro de către cea mai longevivă instituție din civilizația bancară românească.

Veste bună pentru părinții cărora li se vor naște copii pe 24 noiembrie: cei mici vor veni pe lume și cu un premiu în bani, acordat de către CEC Bank, care aniversează la 24 noiembrie 155 de ani de existență.

Campania „Continuând tradiția, la aniversarea a 155 de ani, premiem copiii născuți în 24 noiembrie 2019” va începe în data 24 noiembrie și se va desfășura până la data de 31 decembrie. Părintele/ tutorele care prezintă la bancă dovada nașterii copilului/copiilor, respectiv certificatul de naștere și este de acord să semneze documentația băncii în vederea deschiderii unui cont cu card de debit Visa atașat, în cazul în care nu deține deja aceste produse, va primi un premiu pentru fiecare nou- născut.

Premiile constau în echivalentul în lei a sumei brute de 155 euro/copil, acordate pe cardul Visa emis pe numele părintelui. Banca va suporta cheltuielile legate de emiterea cardului, impozitul datorat și comisionul de administrare card pentru prima lună.