Micii actori de la Osica de Sus, câștigătorii Festivalului Rural de Teatru

114

Marele premiu la Festivalul Rural de Teatru pentru Copii a revenit trupei de la Osica de Sus. Finala s-a desfășurat sâmbătă, în comuna câștigătorilor.

Pentru al nouălea an, cei mai buni elevi actori din mediul rural din județul Olt au intrat în competiție, pe parcursul anului fiind desfășurate etapele zonale din cadrul proiectului „Atelierele de teatru” derulat de Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, în parteneriat cu mai multe primării din județ. Finala Festivalului Rural de Teatru pentru Copii s-a desfășurat sâmbătă, la Osica de Sus, participanţi fiind premiaţii celor cinci centre zonale – Bobiceşti, Giuvărăşti, Osica de Sus, Nicolae Titulescu şi Vădastra. Invitat special și președinte al juriului a fost regizorul Mihai Lungeanu.

Marii câştigători ai festivalului au fost desemnaţi copiii din Osica de Sus, cu piesa „Dincolo de cuvinte”, coordonator prof. Cornelia Popa.

“Micii artiști din Osica de Sus coordonați de Prof. Popa Cornelia au câștigat marele premiu la Festivalul Rural de Teatru pentru Copii!!! Vă felicit și vă urez mult succes în viitor!!! Încă o ediție reușită organizată pentru al treilea an consecutiv la Căminul Cultural din Osica de Sus. Felicitări, de asemenea tuturor celor implicați care au susținut acest proiect, instructorilor și copiilor pentru munca și dăruința depusă. Mulțumim maestrului Mihai Lungeanu pentru prezență.”, a anunțat bucuros primarul Gheorghe Manicea.