Fost senator de Olt, la plantat de stejari alături de principele Nicolae

486

La 76 de ani, Ioan Paul Popescu continuă să dea un exemplu de spirit civic. Sâmbătă, a săpat 50 de gropi în care a plantat stejari, într-o pădure din Giurgiu. Acțiunea de voluntariat a fost desfășurată alături de principele Nicolae.

Implicat în diverse activități socio – culturale, Ioan- Paul Popescu, fost senator în legislatura 1992-1996 (ales pe listele PNȚCD), poate reprezenta pentru mulți dintre noi un exemplu de modestie, demnitate, sacrificiu și spirit civic. Sâmbătă, fostul deținut politic, membru fondator al Mișcării pentru Regat și Coroană,a plantat la Ghimpați 50 de puieți de stejar.

Olteanul a fost unul dintre voluntarii acțiunii de împădurire ”Codrilor de mâine”, organizată de Asociația Principele Nicolae, care își propune plantarea unui milion de arbori, până la începutul anului 2023, în zonele cele mai afectate de inundații din România.

La acțiunea din pădurea Albele a particopat și reprezentantul celei de-a șase generații a Familiei Regale Române, nepotul Regelui Mihai- principele Nicolae.