Procurorul Dragomir revine la conducerea DIICOT- Olt

218

După ce procurorul șef al Biroului Teritorial Olt din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Ionuț Călina și-a dat demisia, procurorul Alexandru Dragomir va reveni la cârma instituției.

Începând cu data de 7 noiembrie, procurorul Ionuț Călina nu mai este șeful Biroului teritorial Olt din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. CSM l-a eliberat din funcția de conducere, în urma demisiei acestuia.

La cârma DIICOT Olt, propunerea de delegare este procurorul Alexandru Dragomir, procuror în cadrul aceluiaşi birou. Consiliul Superior al Magistraturii va decide delegarea noului procuror șef joi, 14 noiembrie, numirea aflându-se pe ordinea de zi a sedinței secției de procurori.

Alexandru Dragomir are 45 de ani și este procuror din 1997. Și-a început cariera în cadrul   Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, din anul 2000 activând în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, iar din 2008 lucrează în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt. În martie 2017 a fost numit procuror șef, înlocuindu-l pe procurorul Claudiu Negrilă, la mijlocul anului fiind înlocuit de Ionuț Călina.