IMAGINI/ Căței salvați de pompierii slătineni dintr-o groapă adâncă de 5m

68

Misiune specială astăzi, pentru salvatorii slătineni: doi căței au căzut într-o groapă aflată pe un teren din municipiul Slatina, strada Artileriei.

Pompierii Detașamentului Slatina au salvat azi două suflete, după ce o persoamă a anunțat că într-o groapă au căzut căței.

,,Fiecare viață salvată reprezintă încă un succes în lupta cu secundele! Pentru salvarea acestora pompierii au acționat cu ajutorul scării culisante, un pompier fiind coborât în groapa cu adâncimea de circa cinci metri și diametru de patru metri și aducând animalele la suprafață., comunică ISU Olt.

Fiecare viață salvată reprezintă încă un succes în lupta cu secundele!Doi căței au fost salvați astăzi de pompierii Detașamentului Slatina, dintr-o groapă aflată pe un teren din municipiul Slatina, strada Artileriei. Pentru salvarea acestora pompierii au acționat cu ajutorul scării culisante, un pompier fiind coborât în groapa cu adâncimea de circa cinci metri și diametru de patru metri și aducând animalele la suprafață.Cățeii au fost preluați de persoana care a anunțat evenimentul la Numărul Unic 112.

Publiée par ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro sur Dimanche 10 novembre 2019

Cățeii au fost preluați de persoana care a anunțat la 112 că cei doi căței a căzut în acea groapă.