Onomastică în lacrimi pentru familiile Alexandrei și Luizei. Ambele fete se numesc Mihaela

183

Anul acesta, Sfinții Mihail și Gavriil sunt sărbătoriți cu lacrimi în familiile Măceșanu și Melencu. Fetele lor, ce poartă numele Sfântului Mihail, nu sunt acasă să primească urări de bine și de mulți ani.

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 de ani, locuia la Dioști, în județul Dolj. În luna aprilie a acestui an a dispărut fără urmă din Caracal. Alexandra Măceșanu, de 14 ani, locuia în comuna olteană Dobrosloveni. A dispărut în iulie, în drum spre Caracal. Gheorghe Dincă, din Caracal, a recunoscut că le-a luat la ocazie, le-a răpit și sechestrat, violat și ucis, apoi le-ar fi incendiat trupurile. În timp ce doar ADN-ul Alexandrei a fost identificat de anchetatori în rămățișele din casa lui Dincă, probe ce nu sunt suficiente pentru a i se declara decesul, despre moartea Luizei nu există niciun indiciu cu excepția declarației principalului suspect în acest caz.

Astăzi, ambele fete ar fi trebuit să-și serbeze onomastica. Mama Luizei a invitat prietenele fetei să o sărbătorească cu tort, baloane și artificii.

“O zi foarte tristă fără Luiza. Mi-e foarte greu să vorbesc. Mi-e foarte dor de ea. Luiza s-a sărbătorit în fiecare an alături de colegi, prieteni şi aici cu noi în familie. Noi am sărbătorit-o acasă. Mama ei a făcut pregătirile. Mi-e foarte dor de ea”, a povestit, cu lacrimi în ochi, bunicul Luizei, la România TV.