Proiect internațional cu debut la Liceul “Mihai Viteazul” Caracal

166

Elevi și profesori de matematică de la patru licee din Olt, dar și de la o unitate școlară din Serbia, au dat ieri startul unui proiect internațional de colaborare. Prima întâlnire a avut loc la Liceul “Mihai Viteazul” Caracal.

Profesori de matematică de la Școala Gimnazială “Jovan Jovanovic Zmaj”- Novi Pazar, Serbia și profesori de la licee din Caracal și Balș s-au reunit ieri la Caracal în cadrul proiectului internațional “M. A. T. E- Maths Across The Europe”.  Prima întâlnire din cadrul proiectuli a fost găzduită la Liceul Teoretic Mihai Viteazul.

“Seria de întâlniri a debutat cu un seminar desfășurat la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, la care au luat parte conducerea liceului, profesorii de matematică și elevi. Schimbul de experiență și know-how s-a dovedit util și informativ pentru toate părțile implicate.”, anunță conducerea liceului- gazdă.

Liceele partenere în acest proiect ale LT M. Viteazul sunt: Liceul Teoretic “Ioniță Asan” Caracal, Liceul Teoretic “Petre Pandrea” Balș și Liceul Tehnologic nr 1 Balș.