Proiect internațional cu debut la Liceul „Mihai Viteazul” Caracal

625

Elevi și profesori de matematică de la patru licee din Olt, dar și de la o unitate școlară din Serbia, au dat ieri startul unui proiect internațional de colaborare. Prima întâlnire a avut loc la Liceul „Mihai Viteazul” Caracal.

Profesori de matematică de la Școala Gimnazială „Jovan Jovanovic Zmaj”- Novi Pazar, Serbia și profesori de la licee din Caracal și Balș s-au reunit ieri la Caracal în cadrul proiectului internațional „M. A. T. E- Maths Across The Europe”.  Prima întâlnire din cadrul proiectuli a fost găzduită la Liceul Teoretic Mihai Viteazul.

„Seria de întâlniri a debutat cu un seminar desfășurat la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal, la care au luat parte conducerea liceului, profesorii de matematică și elevi. Schimbul de experiență și know-how s-a dovedit util și informativ pentru toate părțile implicate.”, anunță conducerea liceului- gazdă.

Liceele partenere în acest proiect ale LT M. Viteazul sunt: Liceul Teoretic „Ioniță Asan” Caracal, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balș și Liceul Tehnologic nr 1 Balș.