VIDEO/ Percheziții în patru localități din Olt la hoți de aparate electrice și electronice. 10 persoane AUDIATE

411

Televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice au fost ridicate de polițiștii din Drăgănești Olt de la mai multe persoane din Drăgănești Olt, Slatina, Găneasa și Dăneasa la domiciliile cărora au descins azi.

Acțiune de amploare azi a polițiștilor din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt. Aceștia au efectuat 15 percheziții pe raza localităților Drăgănești Olt, Slatina, Găneasa și Dăneasa din județul Olt, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi.

“În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, existând suspiciunea că acestea provin din furturi.  Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 de lei.”, transmite IPJ Olt.

Bunurile au fost sustrase de la societăți comerciale.

10 persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Drăgănești-Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Perchezițiile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale  Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, suportul tehnic de specialitate fiind asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.