Surse: Florin Homoreanu, noul PREFECT al Oltului

2282

Guvernul Orban își va instala în curând reprezentanții în teritoriu, la Olt numele vehiculat pentru a prelua conducerea Instituției Prefectului fiind cel al lui Florin Homoreanu, comisar la Garda de Mediu Olt.

Astăzi, Guvernul Orban își instalează miniștrii, iar zilele acestea, PNL va schimba prefecții și subprefecții. La Olt, funcția este ocupată de prima femeie prefect de Olt, Angela Nicolae, numită de abia trei luni de zile.

Potrivit unor surse liberale, propunerea PNL Olt pentru a reprezenta Guvernul Orban în teritoriu este Florin Homoreanu, comisar la Comisariatul Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu, cu o activitate în domeniul protecției mediului de 20 de ani. El a fost inspector șef adjunct al APM Olt în perioada 2001 – 2003, iar în perioadele 2003 – 2010 și 2013 – 2014 comisar șef Garda de Mediu Olt.

Un alt nume luat în calcul de către liberalii olteni pentru a fi propus prefect de Olt este Ștefan Nicolae, cu experiență pentru acest post, el fiind în 2008 primul prefect liberal al județului, după ce în 2007 a fost numit subprefect.

Florin Homoreanu are însă avantajul vârstei, susțin sursele Realitatea Oltului.