Toate drumurile din Bobicești, modernizate. Contractul de 30,6 milioane lei, semnat ieri

470

Edilul comunei Bobicești, Ilie Chitez, a semnat ieri cu Comisia Națională de Strategie și Prognoză contractul de finanțare pentru investiția “Modernizarea infrastructurii rutiere de interes local”. Aceasta va aduce drumuri moderne în toată comuna.

Administrația comunei Bobicești se poate lăuda cu condiții oferite sătenilor, pe care chiar și locuitori ai cartierelor mărginașe ale orașelor județului încă nu le au. Nu există sat din comuna Bobicești în care să nu se fi derulat proiecte de modernizare, iar ultima investiție pentru care s-a primit ieri finanțarea se ridică la 30.664.485 de lei.

“Am semnat contractul de finanțare pentru modernizarea tuturor străzilor din comuna Bobicești”, anunță Ilie Chitez, primarul comunei Bobicești.

Astfel, ultima zi a lunii octombrie a adus pentru administrația din Bobicești banii aprobați în etapa a II-a de finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții, pentru proiectul “Modernizarea infrastructurii rutiere de interes local”.

Pe lista proiectelor eligibile pentru care se așteaptă finanțare prin FDI, comuna Bobicești mai are un proiect, așteptat de localnici: “Înființare distribuție gaze naturale în satul Bobicești, comuna Bobicești”, cu o valoare de 3.126.862 lei.