Angajări la Spitalul Slatina: 10 posturi pentru muncitori și registratori

986

Liftier, fochiști, telefonist, tâmplar, electrician, zugrav și registratori sunt posturile pe care Spitalul Județean de Urgență Slatina le-a scos la concurs. Dosarele candidaților sunt așteptate până pe 13 noiembrie.

Spitalul Județean de Urgenţă Slatina a scos la concurs 10 postrui de muncitori calificați și registratori. Recrutările se fac în două etape. Concursul pentru registratori se va susține pe 22 noiembrie proba scrisă, data interviului nefiind stabilită. Unitatea are nevoie de trei registratori medicali debutanți cu nivel de studii medii, la Serviciul de evaluare și statistică medicală și DRG. Candidații trebuie să fi urmat un curs de operare calculator.

Concursul pentru cele 7 posturi de muncitori calificați va fi organizat pe 25 noiembrie proba scrisă, iar interviul în cel mult 4 zile de la proba scrisă. Se caută persoane cu calificare pentru posturile de telefonist, fochist (2 posturi), tâmplar, liftier, electrician și zugrav. Condițiile, tematica și bibliografia de concurs pot fi aflate aici:

https://www.spjslatina.ro/continut/documente/concursuri/2019_octombrie/anunt_31704.pdf

Startul înscrierii candidaților s-a dat ieri, selecția dosarelor urmând a fi realizată în perioada 14- 15 noiembrie.