Trafic BLOCAT între Găneasa- Balș. Se repune pe roți TIR-ul răsturnat, încărcat cu lactate

952

UPDATE: Traficul a fost reluat după circa 50 de minute. Se circulă pe ambele sensuri.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Traficul este blocat între Găneasa și Pădurea Saru, vestea rea pentru șoferi, care deja au format o coadă de circa 2km, fiind că nu există rută ocolitoare. Măsura a fost impusă pentru a se repune pe roți un autotren răsturnat.

Un autotren încărcat cu produse lactate a derapat și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe DN 65, în localitatea Găneasa, după ce șoferul, în vârstă de 29 de ani, din Rotunda, a pierdut controlul asupra volanului din cauza umidității ridicate de pe șosea.

Răsturnarea TIR-ului nu a afectat traficul rutier însă repunerea lui pe roți da. Polițiștii au blocat circulația în zonă, șoferii care tranzitează zona fiind nevoiți să aștepte, neexistând rută ocolitoare.

,,Compartimentul de relații publice din cadrul IPJ Olt vă aduce la cunoștință faptul că traficul rutier pe DN 65 -E 574 va fi blocat timp de aproximativ 20-30 minute, în vederea repunerii pe roți a autotrenului ce a derapat la ieșirea din comuna Găneasa către Balș. Se lucrează cu mai multe utilaje, astfel încât traficul să fie reluat cât mai repede“, anunță Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.