Încă doi angajați ai interlopului Codiță, sub CONTROL JUDICIAR

88

Încă două persoane implicate în scandalul din Caracal, când oamenii interlopului Codiță au atacat noaptea în trafic un autoturism condus de o persoană care a dat declarații presei cu privire la afacerile acestuia, au fost plasați sub control judiciar.

Procurorul care instrumentează cazul scandalului de la Caracal în care au fost implicaţi angajaţii uneia dintre firmele controlate de Remus Rădoi, zis Codiţă, a decis vinerea trecută, la reaudiere, să plaseze patru bărbaţi reţinuţi sub control judiciar. Trei dintre acestea sunt angajați ai firmei de pază Safety Security, iar cealaltă persoană reținută este rudă cu victima

Ieri, alți doi atacatori au fost plasați sub control judiciar. “În continuarea cercetărilor efectuate în dosarul penal deschis cu privire la conflictul din noaptea de 24 octombrie de pe raza municipiului Caracal și a administrării probatoriului în cauză, prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal din data de 28 octombrie, încă doi bărbați, cu vârstele de 34 și 36 de ani, din municipiul Caracal, au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile. Aceștia sunt angajați ai firmei de pază și sunt bănuiți că au participat la conflictul respectiv. Dosarul penal se află în instrumentarea Poliției Municipiului Caracal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului cu propunerile legale”, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Reamintim că angajații firmei de pază patronate de Rădoi au atacat joi noaptea în cartierul HCC din Caracal un autoturism și au luat la bătaie un bărbat, pe iubita acestuia și pe sora femeii. În mașină cu aceștia se afla și un copil de trei ani. Pentru că agresorii au pulverizat în mașină spray lacrimogen, mai multe persoane au ajuns la spital.

Pe această temă:

IMAGINI cameră supraveghere: momentul când oamenii lui Codiță atacă un autoturism