Doi tineri din Olt, prinși DROGAȚI la volan

1383

Un șofer de 22 de ani și unul de 20 de ani au fost depistați vineri seara și în noaptea de sâmbătă spre duminică drogați la volan.

Polițiștii olteni au depistat pe raza orașelor Drăgănești și Slatina doi șoferi tineri care consumaseră substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan.

Vineri seara, aproape de miezul nopții, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești Olt, a fost depistat un bărbat de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive. “Cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,,Aquila”, rezultatul a fost pozitiv pentru substanța T1C MDMA(metilamfetamină). Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice. În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Un alt tânăr, de 20 de ani, a fost depistat în Slatina drogat la volan, duminică la ora 1.00 noaptea, pe  pe strada Primăverii. “Cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,,Aquila”, rezultatul a fost pozitiv pentru substanța THC (tetra-hydro-cannabinol).”, confirmă IPJ Olt. Și acesta a ajuns la spital pentru prelevarea mostrelor biologice, fiind cercetat pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.