Angajaţii interlopului Codiţă, sub control judiciar pentru 60 de zile

87

Procurorul care a instrumentat cazul scandalului de la Caracal în care au fost implicaţi angajaţii uneia dintre firmele controlate de Remus Rădoi, zis Codiţă, a decis, la reaudiere, să-i plaseze pe cei patru bărbaţi reţinuţi sub control judiciar. Ei vor fi puși în lobertate aproape de miezul nopții, când le va expira mandatele de reținere.

Trei dintre persoanele reținute sunt angajați ai firmei de pază Safety Security, iar cealaltă persoană reținută este rudă cu victima. Cu toții au fost reținuți aseară, la capătul mai multor ore de audieri. Astăzi, după prânz, bărbații reținuți au fost aduși la Caracal pentru reaudiere. La final, procurorul de caz a decis plasarea lor sub control judiciar.

Scandalul în care au fost implicate persoanele reținute au avut loc joi noaptea, în cartierul  HCC. Atunci, angajați ai firmei de pază Safety Security din Caracal, controlată de controversatul om de afaceri Remus Rădoi, zis Codiță, au tăbărât pe pasagerii unui autoturism și au luat la bătaie un bărbat, pe iubita acestuia și pe sora femeii. În mașină cu aceștia se afla și un copil de trei ani. Pentru că agresorii au pulverizat în mașină spray lacrimogen, mai multe persoane au ajuns la spital.

Zeci d epolițiști au patrulat pe străzile municipiului pentru a nu reizbucni vreun scandal între cele două tabere.