Tânărul găsit spânzurat de un tobogan din Craiova este fiul unui chirurg din Caracal

8233
foto: facebook

Un tânăr a fost găsit ieri dimineață spânzurat de un tobogan de la un loc de joacă din Craiova. Băiatul de 21 de ani, fost campion la șah, era student la Automatică și fiul unui medic din Caracal. Apropiații pun sinuciderea pe seama depresiei și consumului de droguri.

Tânărul Bogdan Bojan era student al Facultății de Automatică din Craiova. Trupul lui neînsuflețit a fost găsit ieri dimineață, de o femeie ce își plimba câinele, atârnând de un tobogan de la un loc de joacă din Craiova, amenajat între blocurile de pe strada Emanoil Chinezu. Băiatul s-a spânzurat cu o sfoară de rafie în parcul de lângă blocul în care a copilărit, împreună cu bunicii săi.

Bogdan era fiul medicului Marin Bojan, chirurg la Spitalul Municipal Caracal, și locuia cu mama sa, deoarece părinții erau divorțați. Mama, contabilă, a suferit un accident vascular.

Apropiații pun gestul pe seama unei depresii, dar și a consumului de droguri. “Dacă eu momentan nu o duc prea bine/ Ma întreb cu ce te pot ajuta pe tine”, “Ma gândesc la ce nu e permis . La ce e interzis . La ce eu numesc un vis” sau “Daca nu faci lucruri prostesti cand esti tanar, nu o sa ai de ce rade cand vei imbatrani.”, sunt câteva dintre mesajele postate de acesta pe pagina sa de socializare.

Bogdan era cunoscut în zonă drept un băiat cuminte și educat. În școala generală a fost campion la șah.

În cauză, polițiștii au deschis o anchetă și desfășoară cercetări pentru a lămuri împrejurările producerii evenimentului.