Bărbat din Fărcașele, acuzat că s-a masturbat în fața unei femei, luate cu mașina

1383

Un bărbat ajuns la o vârstă respectabilă s-a făcut de râs în tot satul și trebuie să dea explicații în fața procurorilor, riscând chiar înschisoarea, după ce s-a masturbat în timp ce era la volan, iar pasageră era o consăteancă tânără. Soțul femeii a ajuns și el la poliție, după ce l-a bătut pe individ.

Oltul iese din nou în evidență zilele acestea cu o “istravă” sexuală săvârșită de un bărbat. Omul, de 52 de ani, din comuna Fărcașele, a luat cu mașina o tânără din localitate, de 27 de ani, însă pe drum a început să se autosatisafacă sexual aflându-se la volan. Panicată, femeia i-a spus să oprească pe drum, în comuna Dobrosloveni, sub pretextul că a uitat ceva acasă și trebuie să se întoarcă.

„În dimineața zilei de 18 octombrie, o femeie în vârstă de 27 de ani, din Fărcașele, a sesizat că fiind pasageră în autoturismul unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din aceeași localitate, cunoscut al acesteia, a observat că bărbatul, ar fi început să se autostimuleze sexual, fără a o atinge și fără a-i face vreo propunere. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili situația de fapt”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul este cercetat pentru agresiune sexuală, infracțiune la care este încadrată fapta sa, chiar dacă nu a atins-o pe femeie.

Cercetat este și soțul femeii care, aflând de cele întâmplate, l-a “altoit” pe individ. Pe numele lui a fost întocmit un dosar pentru lovire sau alte violenţe.