Lovitură de teatru în PSD Olt. Deputatul Dan Ciocan, zburat din fruntea PSD Caracal

1819

Menbrii Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat – Organizația Olt s-au reunit astăzi în ședință pentru a analiza diverse situații create la nivelul organizații. În urma discuțiiilor au fost luate decizii radicale în privința organizației municipale d ela Caracal.

Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat – Organizația Olt a decis în cadrul ședinței de astăzi:
• Propunerea dizolvării conducerii Organizației Locale Caracal a PSD;
• Desemnarea domnului Doldurea Ion Marian în calitate de Președinte Interimar al PSD Caracal, în vederea coordonării activității, până la data organizării de noi alegeri.
,,Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului” se arată într-un comunicat de presă.

Decizia îl vizează pe deputatul Dan Ciocan, președintele PSD Caracal. Acesta a fost cel care, susțin surse din interiorul partidului, a pus la cale puciul eșuat împotriva conducerii organizației județene. În plus, acesta ar fi declanșat lupta cu liderii PSD Olt nemulțumit de contractele de lucrări primite de la administrația județeană, dar și de la cele locale, pentru firmele de construcții pe care le coordonează. În plus, sunt mai mulți primari care s-au plâns că acesta i-ar fi amenințat pentru că nu ar fi obținut contractele de asfaltări derulate de autoritățile locale în cauză. Vom reveni cu amănunte incendiare de la această ședință, dar și cu o serie de acuzații aduse deputatului Dan Ciocan.

,,Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt.Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă.”, se mai arată în comunicatul de presă.