Percheziții în Olt la contrabandiști de țigări. Secretara unei primării, vizată

840

Mascații descind în această dimineață la mai multe adrese din comuna Perieți, într-un dosar de contrabandă cu țăgări. Vizată este și secretara primăriei.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt desfășoară 11 percheziţii domiciliare şi la adresele unor firme sdin comuna Perieți, într-un dosar privind contrabanda cu ţigarete. Potrivit unor surse, în acest dosar ar fi implicată și secretara Primăriei Perieţi, Elena Olteanu.

,,Astăzi, 17 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt au efectuat 11 percheziții la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, de pe raza județului Olt, într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat. În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ  28.000 de țigarete și 2.500 de lei, în vederea continuării cercetărilor., confirmă IPJ Olt.

5 persoane, printre care și secretara primăriei, au fost aduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale  Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.