Liberalii îi cer primarului Moț DEMITEREA directorului adjunct al Poliției Slatina

493

Ieri, directorul adjunct al Poliției Locale Slatina Liviu Belu a postat pe pagina de socializare un videoclip cu caracter pornografic, atacându-l pe președintele țării. Comportamentul acestuia a fost taxat de către liberalii olteni, care îi solicită primarului Slatinei, Emil Moț, să-l demită pe angajatul din subordine care a murdărit prin acest comportament imaginea instituției și uniforma de om al legii.

Partidul Național Liberal, Organizația Municipală Slatina, condamnă atacul “inadmisibil” al directorului adjunct al Poliției Locale Slatina la adresa Președintelui României. Președintele PNL Slatina și candidatul liberalilor la fotoliul de edil al capitalei de județ îi cer public edilului Emil Moț, printr-un comunicat de presă, demiterea lui Liviu Belu, considerând că “astfel de comportamente nu își au locul în administrația publică locală, o administrație care trebuie să fie în slujba tuturor cetățenilor, indiferent de convingerile politice ale fiecăruia”.

” Candidatul desemnat al Partidului Național Liberal la Primăria Municipiului Slatina – Mario De Mezzo și Viorel Dumitrescu, președintele Partidului Național Liberal, Organizația Municipală Slatina, solicită primarului Municipiului Slatina, Emil Moț, înlăturarea, deîndată, din funcție a directorului adjunct al Poliției Locale Slatina, Marius Liviu Belu. Este un comportament care nu trebuie tolerat în administrația locală, precum în nicio instituție a statului. Nicio luptă politică nu trebuie dusă în acest fel, atât de jos.”, transmite PNL Slatina.

Postarea a fost relatată și de Realitatea Oltului. După ce a devenit public comportamentul directorului adjunct al Poliției Locale Slatina, ceasta nu și-a mai asumat postarea și a închis pagina de facebook.

Pe această temă:

Tembelul din fruntea Poliției Locale Slatina