Tembelul din fruntea Poliției Locale Slatina

2138

Un adjunct de la Poliția Locală Slatina postează pe pagina sa de socializare un clipuleț cu vădit caracter pornografic. Astfel de materiale nu au ce căuta pe rețelele de socializare, cu atât mai mult pe pagina personală a unui individ cu funcție. Probabil omul are probleme grave la mansardă, asemeni românului din Suedia care a circulat cu o mașină al cărei număr de înmatriculare reprezenta o obscenitate.

În fruntea instituțiilor statului ajung de multe ori persoane certate cu legea, dar și cu bunele moravuri. Nu se întâmplă doar pe la alții, ci și pe la noi. Un tembel, ajuns precum păduchele în frunte, este și unul dintre adjuncții de la Poliția Locală Slatina.

Marius Liviu Belu, căci despre el este vorba, uită că se află în fruntea unei instituții și se dă în spectacol pe pagina de socializare. Individul, care nu are prea mulți neuroni, postează un clip mizerabil, interzis copiilor.

El se dorește a fi un atac la Klaus Iohannis. Unul pe care nu-l apreciază nici cei mai înverșunați adversari ai candidatului la Cotroceni. Motivul: este la fel de mizerabil ca și ceea ce a făcut românul din Suedia care și-a pus un cuvânt obscen la numărul de înmatriculare al mașinii cu care a colindat prin țară.

Suntem siguri că inițiativa mizerabilă nu are nimic de a face cu PSD și nici cu instituția pe care o reprezintă, așa că așteptăm măsuri din partea directorului general al Poliției Locale Slatina