Festivalul Fotografiei Chineze, cu vernisaj și la Slatina

31

Festivalul Fotografiei Chineze în România ajunge și la Slatina. Expoziția va fi vernisată mâine și va putea fi admirată în foaierul Centrului Cultural Eugen Ionescu până pe data de 6 noiembrie.

Slătinenii și nu numai iubitori de artă sunt așteptați mâine, 17 octombrie, începând cu ora 18.00, la lansarea unei expoziții de fotografie, artiștii fiind chinezi.

Ediţia a VIl-a a Festivalului Fotografiei Chineze în România este dedicată Aniversării a 70 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice româno-chineze, respectiv Zilei Naţionale a Chinei și cuprinde 15 expoziţii alcătuite din creaţiile artiştilor fotografi din China, vernisate în oraşele: Târgu Mureş, Braşov, Oradea, Carei, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Gura Humorului, Galaţi, și o expoziţie a artiştilor fotografi Sorin Tabacu şi Ştefan Toth AFIAP din România, intitulată „Impresii din China” vernisată în Marghita.

“Între 17 octombrie și 6 noiembrie, una dintre expoziții este prezentată publicului la Slatina, în județul Olt, în foaierul Centrului Cultural Eugen Ionescu. Evenimentul se desfășoară prin grija Asociației Culturale Center Inter Art. Centrul Internațional de Artă România, Clubul de fotografie Alutus Slatina cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina și a Centrului Cultural Eugen Ionescu din Slatina“, anunță curatorul expoziției de la Slatina, artistul fotograf Valeru Ciurea, membru consacrat al Asociației Internaționale de Fotografie „Euro Foto Art“.