FOTO-VIDEO PNL Olt a intrat în campanie

213

Ca şi la alegerile europarlamentare, liberalii continuă să aplice şi la cele prezidenţiale tactica “împrumutată” de la social-democraţi, aceea de a ieşi în stradă în număr masiv şi de a sta de vorbă cu oamenii. Startul campaniei electorale a fost dat şi la Olt, liberalii vorbindu-le oltenilor din oraşele judeţului despre candidatul partidului- Klaus Iohannis.

PNL Olt a lansat oficial campania pentru alegerile prezidențiale. Liberalii olteni au luat ieri şi azi la pas străzile oraşelor din judeţ.

“Succesul începe cu spiritul de echipă iar PNL Olt are cea mai puternică și unită echipă. Motivați, dedicați, încrezători în valorile fundamentale pe care le promovăm și în victoria spre care ne îndreptăm, liberalii olteni au dat, oficial, startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Slatina, Caracal, Balș, Scornicești, Corabia… toate orașele mari și mici ale județului și nu numai, au strălucit astăzi în albastru și galben, culorile democrației, libertății și liberalismului românesc. În întreg județul am arătat astăzi că suntem mulți, suntem puternici, suntem… români. Și vom lupta într-o campanie dreaptă Pentru O Românie Normală.”, a declarat ieri Liviu Voiculescu, președintele PNL OLT.

Strânşi în faţa sediului organizaţiei judeţene, liberalii au transmis azi, prin vocea candidatului la Primăria Slatina, Mario de Mezzo, șef de campanie la nivel de județ, un mesaj video alegătorilor:

Lansarea oficială a campaniei pentru alegerile prezidențiale #KlausIohannisPresedinte

Lansarea oficială a campaniei pentru alegerile prezidențiale #KlausIohannisPresedinte#RomaniaNormala

Publiée par PNL Olt sur Mardi 15 octobre 2019