INCREDIBIL Femeia răpită se afla în mașina firmei sale, iar răpitorul îi era șofer

1336

Polițiștii au reușit să identifice femeia care a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită și se află sechestrată într-o mașină. Ea a fost găsit chiar în mașină, alături de… răpitorul ei. Bărbatul îi era șofer, iar mașina îi aparținea. Din informațiile noastre, cei doi aveau o relație și pe drum s-ar fi certat în autoturism. Atunci femeia a sunat și a anunțat la 112 că este răpită. Totul s-a întâmplat în zona Pădurea Saru.

O femeie în vârstă de 32 de ani din Afumați, județul Ilfov, a sunat în această după-amiază la 112 și a anunțat că a fost răpită și se află sechestrată într-o mașină.  După trei ore de căutări, acțiune în care au fost implicați peste 200 de oameni ai legii, femeia a fost identificată.

Femeia este administratora unei firme, iar bărbatul, care a lăsat să se înțeleagă că a răpit-o, este chiar șoferul acesteia. Între cei doi exista o relație de mai mult timp. Astăzi, când se întorceau spre casă dintr-o deplasare, între cei doi au apărut discuții în contradictoriu. Supărată femeia a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită și sechestrată.

La audierile desfășurate la Poliția Capitalei, femeia a susținut că a sunat din greșeală și a povestit cu a ajuns să sune la 112 și să pună în alertă un dispozitiv impresionant de oameni ai legii. Ea a susținut că a sunat la 112 în timp ce se afla într-o zonă împădurită dintre Craiova și Slatina. Femeia a motivat că nu a mai revenit cu telefonul la 112 pentru a retracta cele spuse de teamă că va fi amendată.

,,Răpita de șoferul care îi era iubit” nu se va alege doar cu o amendă usturătoare și va răspunde și penal. În cauză, la Parchetul Balș, a fost deschis un dosar penal pentru răpire. Atât ea, cât și iubitul vor trebui să dea explicații procurorilor de pe Olteț.