FOTO& VIDEO Fată RĂPITĂ, apel la 112. Polițiștii au instituit filtre

663

Polițiștii din Olt au intrat în alertă după ce o fată a sunat la 112 spunând că este răpită. Convorbirea, care s-a purtat de pe un telefon al cărui număr nu a putut fi identificat, a durat 20 de secunde. Semnalul acestuia a fost identificat de STS în zona Piatra Olt.

O fată a sunat la 112, în jurul orei 15,30, susținând că a fost răpită și se află într-o mașină din care nu poate ieși. Semnalul telefonului de pe care a sunat aceasta a fost identificat în zona Piatra Olt.

 

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin(nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Din informațiile pe care aceasta a apucat să le ofere, tânăra este din Capitală și ar fi fost răpită de un tânăr din zona București-Ilfov.

În vederea identificării, cu ajutorul semnalului telefonului, a mașinii în care tânăra s-ar afla sechestrată, polițiștii au instituit mai multe filtre, atât în Olt, cât și în Argeș.