Simpozion internațional la “AI Cuza” Corabia.  Profesorii și elevii se pot înscrie până la finele lunii

143

Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza Corabia și Laboratorul de educație nonformală-EDULAND organizează prima ediție a Simpozionului internațional „Management, politici și strategii educaționale europene”. Comunicarea interculturală la nivelul sistemelor de educație din diferite țări va avea loc în perioada 23-25 noiembrie.

Liceul Cuza Corabia și Eduland, în parteneriat cu Istituto Comprensivo di Lodi Secondo- Italia, Feyzullah Yildirir Anadolu Lises- Nurdagi, Turcia, Casa Corpului Didactic Olt și Școala Virgil Mazilescu- Corabia implementează proiectul „Management, politici și strategii educaționale europene”. Scopul proiectului este schimbul de bune practici, creşterea calităţii, a caracterului inovator şi a dimensiunii europene în învăţământul preuniversitar.

La simpozionul internațional se pot înscrie cadre didactice din sistemul de învățământ din țară și din afară și elevi interesați de schimbare, prezentare și implementare de idei care să ducă la schimbare. Termenul de trimitere a lcurărilor este 31 octombrie.