PSD Olt: Un milion de români au semnat Pactul pentru Bunăstare

48

Premierul Viorica Dăncilă a propus un pact între partidele politice din România, în care acestea își iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor și că nu vor tăia pensiile și salariile. Social-democrații au anunțat că un milion de români au semnat acest pact.

La începutul lunii septembrie, liderul PSD Viorica Dăncilă a propus partidelor semnarea „Pactului Naţional pentru bunăstarea românilor”, afirmând că doreşte ca „oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile şi pensiile”. Ulterior, social-democraţii au transformat pactul într-o petiţie şi au îndemnat populaţia să o semneze.

Tinerii social democraţi din Olt, alături de conducerea centrală a organizaţiei de tineret, au organizat Caravana ”Pactul Naţional pentru Bunăstarea Românilor” la Slatina și Caracal cu scopul de conştientizare a demersurilor întreprinse de guvernarea PSD concentrate pe creşteri salariale, mărirea pensiilor şi sprijinirea tinerilor întreprinzători. Pactul a strâns, potrivit PSD, un milion de semnături.

“1 milion de români susțin măsurile propuse de noi, își doresc pensii și salarii mai mari și programe dedicate tinerilor antreprenori. 1 milion de români vor să aibă un trai mai bun în țara lor și siguranța că niciun partid din opoziție nu le va lua din bani. Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest demers și au semnat singurul angajament pentru binele fiecărui român! Continuăm! “, a postat PSD Olt pe pagina de socializare.