Premieră cinematografică la Slatina, în prezența unor mari actori. Intrarea GRATUITĂ

106

Cel mai nou film produs de regizorul Toma Enache, „Între chin și amin” ajunge și la Slatina. Premiera cinematografică va avea loc mâine în prezența regizorului, a unora dintre actori și membrii ai echipei de realizare. Intrarea este GRATUITĂ.

“Primăria municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și La Steaua Film au hotărât să facă slătinenilor un cadou special: intrarea la premiera filmului „Între chin și amin“ care va rula miercuri 9 octombrie 2019 la ora 19,00 la Centrul Cultural Eugen Ionescu se va face gratuit, în limita locurilor disponibile în sală. Spectatorii care au cumpărat deja bilete vor primi banii înapoi.“, este anunțul făcut de către administratorul centrului cultural.

Toma Enache, regizorul filmului,  va veni la Slatina cu actori și membrii ai echipei care au realizat acest film-tribut adus celor care au cunoscut suferința în închisorile comuniste, în special terifiantul „Experiment de la Pitești”.

Lansarea din capitala Oltului are loc la doar o săptămână de la premiera de gală. În rolurile principale îi veți puta vedea pe Ana Pârvu, Vali Popescu, Kira Hagi și Constantin Cotimanis. Filmul s-a bucurat de participarea extraordinară a marilor actori Ion Dichiseanu și Cezara Dafinescu. Kira Hagi a debutat pe marile ecrane cu acest film.