Vreme deosebit de rece și ploi

127

Vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte în zonele subcarpatice, este avertizarea meteorologilor pentru această săptămână. Cea mai friguroasă zi a săptămânii va fi în Olt cea de miercuri.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rece, valabilă până mâine la ora 10:00. “În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).”, atenționează meteorologii.

Astăzi la prânz, termometrul arăta la Slatina doar 9 grade Celsius, fiind prognozate ploi ușoare în această după-amiază. Maxima zilei de mâine va fi de 14 grade Celsius în capitala Oltului, cea mai rece zi a săptămânii fiind miercuri, 9 octombrie, când temperaturile se vor situa între 2 și 8 grade Celsius. De joi, vremea se va încălzi ușor, în Slatina fiind anunțate maxime de 25 de garde, până la finele săptămânii temperaturile variind între 9- 23 de grade Celsius. Vineri sunt prognozate ploi, cantitatea de apă fiind de 3l/mp.