Paul Stănescu: Guvernul Dăncilă va rămâne în funcție!

185

Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, este sigur că moțiunea de cenzură nu va trece, iar Guvernul Dăncilă va rămâne în funcție.

“Niciunul dintre cei șapte parlamentari social-democrați de Olt nu va vota moțiunea”, a declarat președintele social-democraților olteni, întărind faptul că este “soldat credincios al partidului” și va susține Guvernul Dăncilă și candidatul partidului la președinția României. Declarația a fost făcută aseară la Realitatea TV, la emisiunea “România 2019”.

“Pronosticul meu, și spun din convingere lucrul ăsta: moțiunea nu trece. Moțiunea pică. Discutăm cu colegii din opoziție, cu toți colegii discutăm, sigur că Opoziția nu a vrut această moțiune de cenzură. Moțiunea a vrut-o președintele Klaus Iohannis. Pentru că în continuare candidatul cel mai puternic sau contracandidatul pentru Klaus Iohannis rămâne Viorica Dăncilă. Eu sigur sunt soldat credincios al partidului și, de fiecare dată, ce a stabilit majoritatea fără discuție, eu și organizația de la Olt respectăm aceste lucruri. Îi asigur pe toți colegii mei că toți parlamentarii de Olt, și nu sunt puțini, sunt trei senatori și patru deputați, sigur nu vor vota moțiunea. 100% nu vor vota moțiunea. Chestiunile cu toate speculațiile spuse, că au fost niște primari la Kiseleff și nu știu cine a vorbit cu ei, fac parte din bucătăria internă”, a spus Stănescu.