Liga TSD Slatina – azi FINALA. Tombolă cu premii pentru suporteri

57

Cea de-a doua ediție a Ligii TSD Slatina la minifotbal a ajuns la final. Astăzi se vor disputa finala mică și finala mare.

Demarată pe 23 septembrie, competiția de minifotbal organizată pentru al doilea an de către tinerii social-democrați slătineni a ajuns la final. Astăzi vor fi disputate ultimele meciuri.  “Pe sinteticul de la Minulescu, va așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună de spectacolul fotbalistic!. Main event-ul competiției, începând cu ora 19:00: CSM Slatina – Old Boys Slatina”, este invitația organizatorilor.

La ora 18:00, se va disputa finala mică, între Galactic Football –  Galaxy, iar finala mare la ora 19:45:  Prysmian – Old Boys.

Cei care au fost alături de echipele înscrise în competiție și le-au susținut, vor avea parte și de o surpriză. “Pentru că ați fost prezenți în număr atât de mare pe toată durata turneului, dragi spectatori, anul acesta dorim să va răsplătim fidelitatea cu o tombolă surpriză! “, a anunțat TSD Slatina.

La ediția de anul trecut, cupa miniturneului a fost disputată de echipele Blue Lagoon și Bazin Olimpic, câștigătoare fiind prima echipă.