Dincă, supus mâine unei expertize psihiatrice. Medicii slătineni au stabilit în urmă cu 10 ani că prezintă disfuncții cerebrale

56

Acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat, principalul suspect în cazul Caracal va fi supus mâine expertizei psihiatrice.

Mâine, 8 octombrie, Gheorghe Dincă va fi supus unei expertize psihiatrice. Aceasta se va  desfășura la Spitalul Penitenciar Jilava, specialiștii urmând să stabilească dacă monstrul din Caracal a avut sau nu discernământ când a comis faptele.

Dincă a recunoscut în fața anchetatorilor că le-a răpit, sechestrat, violat și le-ar fi ucis și incinerat pe cele două fete Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Dincă se află de la începutul lunii la Penitenciarul Jilava, după ce magistraţii Tribunalului Olt au prelungit cu 30 de zile, până pe 24 octombrie.

Medicii slătineni au stabilit în urmă cu 10 ani că Dincă avea probleme grave de comportament, tulburări de personalitate, disfuncții cerebrale, sindrom amnezic, toate pe fondul consumului de alcool. El a ajuns la secția de pe str. Drăgănești a Spitalului Județean Slatina de 8 ori- de 5 ori în 2009 și de 3 ori în 2010.

Mai multe pe această temă:

DOCUMENT: Criminalul suferea de TULBURĂRI MENTALE și de compartament, de 10 ani! A fost internat de 8 ori și nu avea voie să conducă