Premieră cinematografică la Slatina, în prezența actorilor. Fiica lui Hagi, debut pe marele ecran

96

La scurt timp după premiera de gală (1 octombrie), cel mai nou film produs de regizorul Toma Enache, „Între chin și amin” ajunge și la Slatina. Premiera cinematografică va avea loc în prezența regizorului, a unora dintre actori și membrii ai echipei de realizare.

“Miercuri, 9 octombrie, la ora 19,00, o premieră cinematografică de excepție la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina! Toma Enache, regizorul filmului va veni la Slatina cu actori și membrii ai echipei care au realizat acest film-tribut adus celor care au cunoscut suferința în închisorile comuniste, în special terifiantul „Experiment de la Pitești”, a anunțat Valeru Ciurea, reprezentant Asociaţia Culturală Center Inter Art., organizaţie care administrează sala de teatru a Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ Slatina.

În rolurile principale îi veți puta vedea pe Ana Pârvu, Vali Popescu, Kira Hagi și Constantin Cotimanis. Filmul s-a bucurat de participarea extraordinară a marilor actori Ion Dichiseanu și Cezara Dafinescu. Kira Hagi a debutat pe marile ecrane cu acest film.

Biletele se pun în vânzare începând de vineri 4 octombrie 2019 ora 15,00 la casa de bilete a Centrului Cultural Eugen Ionescu. Prețul unui bilet: 12,50 lei.