Dincă-și face reclamă la afaceri, pe drumurile publice

406

Anchetat de DIICOT ca principalul suspect pentru dispariția celor două fete- Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, despre care a susținut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis, apoi le-ar fi incinerat cadavrele, Gheorghe Dincă își continuă afacerile. Unchiul Alexandrei a primit o poză a unui panou publicitar care făcea reclamă afacerilor lui Dincă și ale fiicei acestuia.

„Sunt pregătit să declanșez războiul!”, anunță Alexandru Cumpănașu, postând pe pagina sa de socializare o fotografie primită de la omul de afaceri Nicolae Cilan, cel care a vorbit de mai multe ori despre afacerile fiicei lui Gheorghe Dincă și legăturile pe care le-ar fi avut aceasta cu italienii și plasarea de fete pentru aceștia.

„Dragi români, în timp ce DIICOT, infractorii care au condus Poliția Română, actualii avocați ai interlopilor și politicieni care au adus „golani” pe 10 august la București, le caută pe ALEXANDRA și pe LUIZA MOARTE, iată că Gheorghe Dincă și familia sa, COMPLICE la toate nenorocirile, în urmă cu nicio săptămână, își pun reclamă pe drumul spre Arad la „afacerile” lor nestingherite. CINE APARE PE AFIȘE CA ACȚIONAR, LA VEDERE??? GHEORGHE DINCĂ!!! PRIVIȚI IMAGINEA! Pentru mine totul devine prea mult și sunt pregătit să declanșez razboiul împotriva oricui și a oricărei televiziuni care îmi va mai interzice mie sau familiei mele să spunem ADEVĂRUL!!!! NU POT CREDE CĂ TRĂIESC ÎN ACEASTĂ ȚARĂ ÎN CARE AUTORITĂȚILE SUNT 0 ÎN FAȚA LUI DINCĂ!!! NU MAI POT! POPORUL ROMÂN SE VA RĂSCULA CURÂND! SURSA FOTO: Domnul Nicolae CILAN”, a postat Cumpănașu.

Fiica lui Gheorghe Dincă a fost concubina lui Giorgio Albieri, un om de afaceri italian care a cumpărat în judeţul Arad un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren. Acesta a murit în februarie 2019. Potrivit presei, în ziua în care Poliţia descindea la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, Daniela prelua administrarea afacerilor italianului din România.