INCREDIBIL Elevi prinși cu droguri la școală

474

Doi elevi au fost prinși cu droguri la școală.  Cei doi și-ar fi finalizat cursurile peste o lună și ar fi devenit agenți de poliție. Acum vor ajunge în atenția celor cărora urmau să le devină colegi. Pentru începutu, ei au fost nevoiți să ceară părăsirea școlii.

Mai multe pliculețe care conțin substanțe ce par a fi droguri au fost găsite, astăzi, în mașini și camerele de cămin de la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina.

descoperirea a fost făcut în cadrul unor percheziții dispuse la sesizarea conducerii Școlii de Poliție din Câmpina. Aceasta a sesizat ofițerii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și Terorism Ploiești că asupra a doi elevi există suspiciuni că au droguri, pentru consumul propriu.

Reprezentanții Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina au refuzat să vorbescă depre ancheta oamenilor legii, dar au precizat că doi elevi au cerut marți părăsirea școlii, „adică încetarea activității de elev“.

„La controalele efectuate, la ore sau în camere, controale făcute de profesori sau diriginți, cei doi au fost identificați cu un comportament neadecvat”, au adăugat sursele citate.

Cei doi ar fi terminat cursurile peste o lună, iar pe 29 noiembrie ar fi devenit oficial agenți de poliție.