Prostituată din Vâlcea, tâlhărită la Slatina de doi tineri din Găneasa

867

Doi tineri din Găneasa, de 22 și 26 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie. Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, aceștia au deposedat o tânără, care practica prostituția,  de mai multe bunuri.  

În seara zilei de 28 septembrie a.c., în jurul orelor 23:13, o tânără de 24 de ani, din comuna Mateești, județul Vâlcea, a sesizat faptul că în timp ce se afla pe strada Pitești din municipiului Slatina, s-a urcat într-un autoturism de culoare neagră, fără numere de înmatriculare, în care se aflau trei bărbați.

Aceasta, împreună cu cei trei bărbați, s-au deplasat pe o stradă lăturalnică din localitate, unde susține că ar fi fost lovită cu pumnii, deposedată de o geantă în care avea suma de 400 lei, trei inele din aur și actele de identitate, după care aceștia au plecat cu autoturismul într-o direcție necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificați autorii faptei, respectiv doi bărbați cu vârstele de 22 și 26 de ani, ambii din comuna Găneasa, județul Olt.

Față de aceștia, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind dispusă măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore.

Pe numele tânărului de 22 de ani a mai fost întocmit un dosar penal după ce în aceiași zi, la ora 02:20, a fost depistat pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce vehicule suspendat, acesta refuzând și recoltarea de probe biologice.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În ziua de 30 septembrie instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pe o perioadă de 30 de zile.

Activitățile de identificare a tâlharilor trostituatei din Vâlcea s-au desfășurat și cu sprijinul Poliției Locale Slatina, prin punerea la dispoziție a filmărilor înregistrate de camerele de supraveghere de pe raza municipiului Slatina.