Vandalii din Parcul Tineretului sunt copii. Poliția Locală a vizualizat înregistrarea camerelor video

973

Nici nu a fost bine dat în folosință, că Parcul Tineretului a înregistrat și primele acte de vandalism. Câțiva copii prost- crescuți au distrus scaunele de la tribuna terenului amenajat pentru activități sportive.

Slătinenii se bucură de puțin timp de cel mai mare și mai modern loc de agrement din municipiu – Parcul Tineretului, amenajat de către Primăria Slatina pe terenul fostei unități militare, pe o suprafață de trei hectare. Însă bunurile trebuie întreținute, nu distruse pentru a ne bucura cu toții de ele, lucru neînțeles de câțiva copii care, în loc să se bucure că au un spațiu de joacă și relaxare modern, s-au apucat să-l distrugă.

Cum parcul este supravegheat video, vandalii au fost repede descoperiți. “Am vizualizat înregistrările de pe camerele de supraveghere și am constatat că de acțiunea de distrugere se fac vinovați câțiva copii cu vârste între 10- 12 ani. Acțiunile de distrugere sunt repetate, brutale cu scaunele fiind mai întâi două fetițe, apoi un copil, apoi doi băieți. Urmează ca domnul primar să decidă dacă aceste imagini vor fi făcute publice pentru ca părinții acestor copii să-i identifice și să le explice consecințele faptelor lor.”, ne-a declarat Adrian Pop, directorul Poliției Locale Slatina.