Prietenul Alexandrei Măceșanu, AUDIAT. Ce a povestit băiatul despre ziua dispariției fetei

400

Avocatul familiei Măceşanu cere DIICOT audierea prietenului Alexandrei.

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu, a declarat că va solicita DIICOT  audierea prietenului Alexandrei, băiatul cu care fata trebuia să se vadă în Caracal în ziua dispariției.

“Încă de la începutul audierii şi domnul Cumpănaşu a cerut audierea băiatului, pentru a ne spune exact ce s-a întâmplat în ziua de 24.07. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare, dar voi face eu cererea. Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva. Din punctul meu de vedere, dacă aș fi fost anchetator, făceam acest lucru prima dată. Nu știm dacă a avut legătură cu dispariția, dar trebuie să fie audiat”, a declarat avocatul familiei Măceșanu.

Marian, prietenul Alexandrei, a povestiti ziariștilor, după dispariția fetei, că în acea zi o aștepta să meargă la un suc și în parc. „Trebuia să ne vedem la ora 10.00 la Caracal. Aşa stabilisem. Şi ea avea treabă atunci în oraş. Aveam o oră de întâlnire. De la 10.00 la 11.00. La 11.00 eu trebuia să ajung să îmi iau costumul popular de la teatru şi la 12.00 aveam meditaţii. Şi eu şi ea, atunci când ne vedeam în oraş, veneam cu ocazia. Ne întâlneam la un suc sau ne plimbam prin parcul de acolo. În ziua respectivă, eu nu am ajuns la 10.00, am întârziat un pic. Când am ajuns ea nu era. Am sunat-o de câteva ori. Telefonul ei suna, dar nu răspundea nimeni. Am crezut că poate are telefonul pe silenţios şi că o să mă sune când vede apelurile. Apoi am crezut că nu poate să vină sau că a rămas la vreo prietenă. Nu m-am gândit nicio clipă că ar putea fi ceva de groază”, a declarat pentru Mediafax, prietenul Alexandrei, Marian.