Audierea în dosarul Caracal l-a ÎMBOLNĂVIT pe șeful de la Permise Olt. Surse: 31 de convorbiri Dincă- Hoară într-o singură zi!

1525

Șeful Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, a fost audiat ieri de către polițiștii delegați la Caracal, după ce între acesta și Gheorghe Dincă au existat mai multe apeluri în perioada anterioară morții Alexandrei. Azi, Hoară a intrat în concediu medical.

Începând de azi, 27 septembrie, Florin Hoară, șeful de la Permise Olt, a intrat în concediu medical. Îmbolnăvirea vine după un concediu de odihnă de trei zile și chiar după ce ieri a fost audiat în cazul Caracal. Anchetatorii care investighează răpirea, sechestrarea, violarea și uciderea celor două fete- Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au identificat mai multe apeluri telefonice între Hoară și Dincă, principalul suspect în acest caz, omul care a recunoscut că le-ar fi ucis pe fete. Apelurile au fost date și de o parte și de cealaltă în perioada anterioară morții Alexandrei. Potrivit unor surse, cei doi ar fi discutat, numai într-o singură zi, de nu mai puțin de 31 de ori.

Hoară a fost audiat în calitate de martor și a declarat că discuțiile telefonice cu Dincă ar fi fost legate de achiziționarea unui teren.

Subprefectul de Olt Florin Dumitru a precizat pentru Mediafax că luni se va discuta la Prefectura Olt dacă se impune vreo măsură în cazul șefului Serviciului de Permise Auto, subordonat Instituției Prefectului județului Olt.