Elev de 16 ani, DISPĂRUT din Caracal. A plecat din internatul liceului

2848

Polițiștii din Olt caută un tânăr, de 16 ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, care, a plecat din internatul colegiului al cărui elev era și nu au revenit până în prezent.

Polițiștii din Olt sunt în alertă după ce un elev al Liceului Ioniță Asan Caracal a plecat de la primele ore ale dimineții din internatul liceului, iar de atunci nu se mai știe nimic de el.

“Azi, 26 septembrie a.c., un bărbat, de 43 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt a sesizat faptul că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul unui colegiu din municipiul Caracal, către o destinație necunoscută. Din primele verificări, se pare că la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 7.20 minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler  albastru și a plecat din incinta internatului.”, anunță IPJ Olt.

Băiatul este singur la părinți și este cunoscut drept o fire rebelă. Polițiștii au demarat activitățile de căutare a lui. Potrivit ultimelor informații, se pare că ultima dată a fost zărit urcând într-un taxi.

Semnalmente: 1,70 metri înălțime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică.

În momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, hanorac culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa trolerul respectiv.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!