Cupa Slatinei la Înot, înscrieri între 4 octombrie- 4 noiembrie

92

Săptămâna viitoare, Primăria Slatina dă startul înscrierii elevilor de la școlile din municipiu la cea de-a VI-a ediție a Cupei Slatinei la Înot.

Urmărind încurajarea elevilor în practicarea sportului şi promovarea înotului pe plan local, Primăria Slatina organizează și în acest an, al șaselea, Cupa Slatinei la Înot, competiție destinată doar elevilor din municipiu cu vârsta cuprinsă între 8-17 ani (împliniți), atât fete cât şi băieţi, sportivi ai „Bazinului Didactic de Înot – Slatina” care au terminat cursurile de iniţiere.

Înscrierile se fac în perioada 4 octombrie – 4 noiembrie, la sediul Bazinului Didactic de Înot Slatina, din str. Crisan. Un elev poate să se înscrie şi să participe la mai multe probe.

Probele de concurs vor fi aceleaşi pentru fiecare categorie de vârstă, atât pentru fete cât şi pentru băieţi: 25 m liber (crawl), 25m spate, 25 m bras și 50 m liber (crawl). Concursul se va desfăşura după sistemul seriilor contracronometru.

Competiția se va derula pe 9 noiembrie, administrația locală aprobând pentru organizare suma de 18.000 lei, destinați premiilor- articole sportive (echipamente şi accesorii pentru înot).