VIDEO/ Vocea României: Slătineanul Gabriel Bîscoveanu a întors trei scaune la audițiile pe nevăzute

1209

A ales echipa Smiley și își continuă drumul la Vocea României, după ce s-a bucurat ca trei din cei patru antrenori să-i oferteze un loc în echipa lor. Gabriel Bîscoveanu este slătineanul care a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute din sezonul 9 al show-ului de talente.

Gabriel Bîscoveanu – Vocea României 2019

Să fie oare sosia cântărețul Mika pe scena Vocea Romaniei? Gabriel Bîscoveanu i-a uimit pe antrenori cu vocea și înfățișarea sa -> http://bit.ly/2mko31p

Publiée par Vocea Romaniei sur Vendredi 20 septembre 2019

„Bravo, mă, eşti bun!„, i-a spus Smiley lui Gabriel Bîscovenau, puștiul de 17 ani din Slatina pe care talentul l-a dus într-o nouă rundă a show-ului Vocea României. Gabriel, elev la Colegiul Național Ion Minulescu Slatina, a reușit să întoarcă trei scaune, interpretând piesa „In My Blood”. Horia Brenciu și Irina Rimes nu au reușit să-l convingă să vină în echipa lor. Slătineanul va merge mai departe alături de Smiley.

El a mărturisit că a venit la emisiune încurajat de fosta sa prietenă, al cărei talisman purtat în seara audițiilor i-a adus succes.

Tânărul talentat face parte dintr-o familie bună, cunoscută în Slatina: tatăl este directorul Școlii Gimnaziale „George Poboran”, iar mama este directorul adjunct al Direcției de Asistență Socială a Primăriei Slatina. El nu se află la primul succes, printre marile premii câștigate numărându-se și locul I anul trecut la Festivalul Național Corabia de Aur.

Îi urăm succes în competiție și sperăm ca slătinenii să-i fie alături și să-l voteze atunci când va avea nevoie de susținerea publicului!