Teiu Păunescu, EXCLUS din ALDE

705

După ce președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, a fost exclus din ALDE, astăzi l-a urmat un alt coleg: secretarul de stat Teiu Păunescu.

ALDE Olt mai rămâne fără un membru de vază: Teiu Păunescu. Olteanul a fost exclus din partid, de către conducerea centrală, alături de Nasta, Mincă, Ilișoi și Harnagea, după ce săptămâna trecută deputatul de Olt Mihai Niță a avut aceeași soartă. Decizia partidului vine după ce Păunescu a decis să-și păstreze funcția în guvernul PSD.

Păunescu a fost numit în mai 2017 secretar de stat în Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Om de afaceri, Teiu Păunescu deține grupul de firme MES, fiind unul dintre cei mai bogaţi politicieni din Olt. A intrat în Parlament ca senator FSN în 1990 până în 1992, în perioada 1992- 1996 a fost senator PDSR, iar în mandatul 2012- 2016 senator ales pe listele PP-DD. A candidat și la alegerile trecute pe listele ALDE de pe prima poziţie pentru un nou mandat de senator, venind pentru a patra oară în fața alegătorilor, fără succes însă.