INFIORĂTOR / Un elev s-a sinucis în sala de meditații a liceului

799

Un elev în vârstă de 17 ani s-a sinucis, astăzi, într-o sală a liceului în care învăța. Potrivit unor surse judiciare, acesta s-ar fi înjunghiat cu un cuțit în zona zona inimii.

Polițiștii din Miercurea Ciuc au intervenit, astăzi, la un liceu din localitate, după ce au fost sesizați că a avut loc o tentativă de sinucidere. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au constatat că un tânăr de 17 ani zăcea într-o baltă de sânge, cu un cuțit înfipt în zona inimii.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Harghita care a constatat că tânărul era mort, decesul survenind cu mai multe ore în urmă.

„Când a ajuns acolo, ambulanţa cu medic a constatat că e adevărat că e vorba de o sinucidere, era o plagă înţepată, hemitorace stâng, la nivelul inimii. În sala de meditaţii, era căzut pe spate. Rigiditatea cadaverică era instalată, înseamnă că de câteva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decât să constate decesul”, a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita.

Din primele cercetări s-a aflat că băiatul locuia în internat. În cauză a fost deschisă o anchetă. Oamenii legii vor să afle ce l-a determinat pe tânăr să se sinucidă.

P