INML reia testele! Rămășițele din pădure nu sunt nici ale Alexandrei, nici ale Luizei.

229

Institutul Național de Medicină Legală face noi teste în cazul rămășițelor găsite în liziera de pădure de lângă Caracal, locul indicat de către Gheorghe Dincă drept cel în care ar fi aruncat rămășițele Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie.

DIICOT a anunțat ieri că rămășițele din pădure aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu.

“Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ‘Mina Minovici’ a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore. Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 – 19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, a anunțat DIICOT.

Cum specialiștii INML nu au depistat nici ADN-ul Luizei Melencu, așa cum se așteptau anchetatorii în urma declarațiilor lui Gheorghe Dincă, dar nici pe cel al Alexandrei Măceșanu, rămășițele vor fi supuse unor noi teste.