Admitere pompieri: 300 locuri, nou traseu practic – aplicativ/ VIDEO exemplificare traseu

367

O lună de zile mai au la dispoziţie candidaţii care doresc să susţină admitere pentru Pompieri să-şi pregătească dosarele. Începând cu sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020, proba sportivă – traseu aplicativ a fost actualizată într-o nouă formă.

La concursul de admitere din această iarnă în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti se candidează pe 300 de locuri, astfel: subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 275 de locuri (262 IGSU, 5 IGAv, 4 IGPR, 1 Comenduirea Garnizoanei,1 DGL, 2 SIE); maistru militar auto – 25 de locuri (11 IGPR, 4 IGI, 1 DGL, 4 IGJR, 5 SIE). Candidaților de etnie romă le sunt alocate 2 locuri în specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă. Durata studiilor este februarie – decembrie 2020.

Candidații (vârste 18 – 27 ani) pot depune cererile de înscriere până la data de 15 noiembrie. Activitatea de recrutare a candidaţilor cu domiciliul pe raza judeţului Olt se realizează de ISU Olt. Criteriile de admitere sunt identice pentru băieți și fete.

Începând cu această sesiune, proba sportivă este schimbată. Traseul cuprinde 9 obstacole care trebuie parcurse într-un timp de maxim 2 minute și 15 secunde.

IGSU a postat un video prin care exemplifică traseul pentru admitere:

Traseu practic-aplicativ pentru evaluarea sportivă

Noul traseu practic – aplicativ pentru admiterea la pompieri!Începând cu sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020, proba sportivă – traseu aplicativ a fost actualizată într-o formă care să testeze atât forța și rezistența, cât și agilitatea și calitățile motrice ale candidaților.Video-ul postat exemplifică traseul pentru admiterea în instituțiile militare de învățământ, care pregătesc ofițeri și subofițeri pentru #IGSU.Traseul cuprinde 9 obstacole care trebuie parcurse într-un timp de maxim 2 minute și 15 secunde. Elementele din care este alcătuit traseul sunt detaliate în Anexa nr. 3^2 din Ordinului MAI nr. 177/2016. Traseul aplicativ este valabil pentru examenele organizate pentru admiterea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă din Boldești și la Facultatea de Pompieri.Candidații pot depune cererile de înscriere pentru admiterea din această iarnă la Școala de Pompieri din Boldești, până la data de 15 noiembrie 2019. Criteriile de admitere sunt identice pentru băieți și fete!ATENȚIE! Acest traseu practic-aplicativ este valabil numai pentru examenul de admitere la unitățile de învățământ ce formează pompieri.Detalii admitere: http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.html#POMPIERII #ISU #SMURD #DSU #România #ȘcoaladePompieri #Admitere

Publiée par IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania sur Lundi 16 septembre 2019