Reconstituirea unei morți anunțate, cadou la ceas aniversar

696

Gheorghe Dincă a revenit în arestul de la Slatina. Bărbatul din Caracal, care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost scos din arestul Poliției Capitalei și transferat în cel al Inspectoratului Județean de Poliție Olt pentrua participa, în primele zile ale săptămânii viitoare, la reconstituirea faptelor de care este acuzat. Părinții Alexandrei Măceșanu nu vor lua parte la reconstituire. Astăzi, tânăra din Dobrosloveni ar fi împlinit 16 ani.

Anchetatorii au decis să-l readucă pe Gheorghe Dincă acasă, la Caracal, pentru a face reconstituirea faptelor pentru care este acuzat.

Bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost transferat din arestul Poliției |Capitalei în cel al IPJ Olt.

El va fi dus, luni și marți, la casa groazei pentru a le arăta anchetatorilor cum a procedat cu cele două adolescente pe care le-a răpit, ucis și ars, după ce le-a luat la ocazie. Deocamdată nu se știe dacă procurorii vor face și experimentul judiciar, prin care să se dovedească faptul că a adolescentele au fost arse în butoiul din curte, așa cum a cerut Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă, în cele două zile de reconstituire, va fi dus pe rând, la locul din care Luiza și Alexandra s-au urcat în mașina suspectului.  De acolo, anchetatorii vor urma exact traseul parcurs de suspect cu cele două adolescente. Anchetatorii vor să afle ce a făcut suspectul cu tinerele.

La reconstituire nu vor participa și părinții tinerei din Dobrosloveni, ci doar avocatul lor. Astăzi, Alexandra Măceșeanu, una dintre tinerele pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis ar fi împlinit 16 ani.