Să fie meci! Fostul vice al Caracalului, la Pro România

199

Disputa dintre primarul Liviu Radu și vicele Octavian Stănescu a fost tranșată de către PSD în favoarea edilului-șef, Stănescu rămânând fără sprijin politic, partid și funcție. Ieri, a decis să rămână pe scena politică alături de Pro România.

Octavian Stănescu, fost viceprimar al Caracalului, demis luna trecută de către prefect după ce a rămas fără sprijinul partidului, și-a găsit un nou drum politic. Anunțul că va încerca să reprezinte și pe viitor interesele locuitorilor și că va candida la primărie a fost făcut de mult timp, iar ieri a anunțat și formațiunea politică alături de care va face acest pas.

“Am decis să accept invitația celor de la Pro România și să îmi continui, alături de această formațiune, drumul în politică și bineînțeles să luptăm împreună pentru Caracal. Așa cum am spus mereu, rămân un om de stânga și îi invit alături de mine pe toți cei care cred că pot ajuta la schimbarea în bine a orașului nostru.”, a anunțat Stănescu pe pagina sa de socializare.

Fostul viceprimar nu este un membru oarecare al partidului lui Ponta, ci a preluat sarcina de a coordona organizația municipală, până la organizarea alegerilor.

“În calitate de coordonator al Pro România Caracal, voi munci necontenit să le ofer caracalenilor o alternativă la ceea înseamnă administrația publică locală. E nevoie de o administrație în interesul cetățeanului, pentru cetățean, deschisă la nou, care promovează tinerii cinstiți și ideiile sănătoase. Suntem Pro România – și ținem doar cu România!“, a postat Stănescu.