Liga TSD Slatina, la start. 16 echipe, așteptate să se înscrie în competiția de minifotbal

103

Tinerii social-democrați din Slatina îi invită pe locuitorii municipiului la minifotbal. Echipele pot să se înscrie în competiție, iar ceilalți să facă galerie. Cea de-a doua ediție a Ligii TSD Slatina este gata de start.

TSD Slatina a anunțat că a dat startul înscrierilor în cea de-a doua ediție a competiției de minifotbal. Mulțumiți de competiția desfășurată anul trecut, inițiatorii revin anul acesta cu o nouă ediție, spre bucuria iubitorilor forbalului. Liga TSD Slatina este deschisă sportivilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, domiciliul în Slatina (excepție putând face doi dintre jucătorii unei echipe). Echipele trebuie să fie compuse din câte 10 jucători, dintre care nu mai mult de doi jucători legitimați (maxim liga a IV-a).

„Perioada de desfășurare este 23 septembrie – 06 octombrie, pe terenul sintetic de la CN Ion Minulescu. În acest an se vor întrece un număr de 16 echipe.  Înscrierile se fac până în data de 17 septembrie, iar în data de 19 septembrie vor fi anunțate echipele participante, acestea fiind validate de comisie. Ședința tehnică și tragerea la sorți a grupelor se vor desfașura în data de 20 septembrie.”, a anunțat conducera tinerilor social-democrați slătineni.

La ediția de anul trecut, cupa miniturneului a fost disputată de echipele Blue Lagoon și Bazin Olimpic, câștigătoare fiind prima echipă.